„TEHNOZAŠTITA“ d.o.o. Mostar, je društvo za inženjering, graditeljstvo i zaštitu sa sjedištem u Mostaru, u ulici Biskupa Čule b.b. registrirano kod nadležnog Općinskog suda.

+387 36 397 160
info@tehnozastita.ba
Image thumbnail

Certifikati

Ovlašteni smo od strane nadležnih ministarstava za pregled i ispitivanje,
te certificiranje poduzeća u poljima Zaštite na radu,
Zaštite od požara i Zaštite okoliša

Certifikati - Tehnozaštita

Naše društvo ”TEHNOZAŠTITA” d.o.o. Mostar, ovlašteno je od strane nadležnih ministarstava za pregled i ispitivanje, te certificiranje poduzeća u poljima Zaštite na radu, Zaštite od požara i Zaštite okoliša.  Za sve naše korisnike, nudimo brojne certifikate za sigurnost Vaših zaposlenika, radnog mjesta i strojeva rada, također potrebne u slučaju inspekcijskog nadzora.

Prema zakonu, poslodavci su obvezni osigurati pregled i ispitivanje prostorija, instalacija i sredstava rada, te imati odgovarajuće ateste, uporabne dozvole i certifikate za Zaštitu na radu, Zaštitu od požara i Zaštitu okoliša.  Sa nama možete imati sve na jednom mjestu. Naši vrhunski stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom uradit će sve potrebno za sigurnost Vas i Vaših uposlenika.

Kontaktirajte nas i informirajte se o certifikacijama koje su Vam potrebne. Ukoliko tražite određenu certifikaciju, slobodno nam se obratite i prepustite sav posao našem timu stručnjaka.

Naše osoblje je tu za Vas!

Ukoliko se nemate vremena temeljito informirati o propisima koji uređuju područja Zaštite na radu, Zaštite od požara i Zaštite okoliša u našoj zemlji, samim time i vašim obvezama u tom smislu, molimo da nam se javite. Naši stručnjaci će uraditi sve potrebno kako bi Vaše poduzeće bilo adekvatno zaštićeno i opremljeno odgovarajućim certifikatima-atestima.