„TEHNOZAŠTITA“ d.o.o. Mostar, je društvo za inženjering, graditeljstvo i zaštitu sa sjedištem u Mostaru, u ulici Biskupa Čule b.b. registrirano kod nadležnog Općinskog suda.

+387 36 397 160
info@tehnozastita.ba
Image thumbnail

Obuke i osposobljavanja

U cilju zadovoljenja zakonskih obaveza poslodavac je dužan osigurati
obučavanje djelatnika u skladu sa važećim propisima

Obuke i osposobljavanja

U cilju zadovoljenja zakonskih obaveza poslodavac je dužan osigurati obučavanje djelatnika u skladu sa važećim propisima. Nudimo nekoliko nužnih osposobljavanja djelatnika za zaštitu od požara, uključujući rukovanje sredstvima za gašenje požara i rukovanje zapaljivim tekućinama i plinovima.

Naše društvo ”TEHNOZAŠTITA” d.o.o. Mostar ovlašteno je od strane nadležnih ministarstava za provođenje obuka i osposobljavanja u polju Zaštite od požara. Povjerite našim licenciranim stručnjacima sa dugogodišnjim iskustvom provođenje obuka i osposobljavanja Vaših djelatnika za zaštitu od požara, u skladu s važećim zakonskim propisima.

Zakonska obveza poslodavca je osigurati osposobljavanje svih djelatnika prije početka rada, kod promjena u radnom procesu, kod upućivanja radnika na novo radno mjesto, te periodično obnoviti osposobljavanje.

Povjerite nam sljedeće obuke i osposobljavanja Vaših djelatnika:

  • Osposobljavanje djelatnika za zaštitu od požara, te rukovanje sredstvima za gašenje požara.
  • Osposobljavanje djelatnika za rukovanje zapaljivim tekućinama i plinovima.

Obratite nam se za vaš miran san, sigurnost vaših uposlenih i budite sigurni da imate sve potrebno za slučaj inspekcijskog nadzora.

Naše osoblje je tu za Vas!

Ukoliko se nemate vremena temeljito informirati o propisima koji uređuju područja Zaštite na radu, Zaštite od požara i Zaštite okoliša u našoj zemlji, samim time i vašim obvezama u tom smislu, molimo da nam se javite. Naši stručnjaci će uraditi sve potrebno kako bi Vaše poduzeće bilo adekvatno zaštićeno i opremljeno odgovarajućim certifikatima-atestima.