„TEHNOZAŠTITA“ d.o.o. Mostar, je društvo za inženjering, graditeljstvo i zaštitu sa sjedištem u Mostaru, u ulici Biskupa Čule b.b. registrirano kod nadležnog Općinskog suda.

+387 36 397 160
info@tehnozastita.ba
Image thumbnail

Tehnička ispitivanja i projektiranje

Ovlašteni smo od strane nadležnih institucija za niz tehničkih ispitivanja
potrebnih za izradu projektnih rješenja, te projektiranje različitih vrsta projekata

Tehnička ispitivanja i projektiranje

Naše društvo ”TEHNOZAŠTITA” d.o.o. Mostar ovlašteno je od strane nadležnih institucija za niz tehničkih ispitivanja potrebnih za izradu projektnih rješenja, te projektiranje različitih vrsta projekata. Tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom pruža kompletnu uslugu tehničkog ispitivanja i projektiranja za vaše poduzeće.

Pored usluga koje nudimo u sklopu Zaštite na radu i Zaštite od požara, ”TEHNOZAŠTITA” d.o.o. Mostar je vodeće poduzeće za tehnička ispitivanja potrebna za izradu projektnih rješenja, te projektiranje različitih vrsta projekata za stambene, poslovne, prostore društvenih namjena, industrijska postrojenja i dr. Pored tehničkih ispitivanja i projektiranja, nudimo i stručni nadzor pri izgradnji objekta i usluge snimanja termovizijskom kamerom.

Dugogodišnje iskustvo jamstvo je kvaliteta naših usluga:

  • Mjerenje električnih veličina (ispitivanje kvalitete električne energije)
  • Mjerenje specifičnog otpora tla
  • Kontrola rada pokaznih i registrirajućih instrumenata
  • Ispitivanje sustava uzbude
  • Ispitivanje sustava upravljanja u elektroenergetskim postrojenjima
  • Izrada svih faza projekata (hidro, strojarski, elektro)
  • Stručni nadzor pri izgradnji objekata
  • Snimanje termovizijskom kamerom stupnja zagrijavanja dijelova postrojenja, opreme, uređaja i sl.

Naše osoblje je tu za Vas!

Ukoliko se nemate vremena temeljito informirati o propisima koji uređuju područja Zaštite na radu, Zaštite od požara i Zaštite okoliša u našoj zemlji, samim time i vašim obvezama u tom smislu, molimo da nam se javite. Naši stručnjaci će uraditi sve potrebno kako bi Vaše poduzeće bilo adekvatno zaštićeno i opremljeno odgovarajućim certifikatima-atestima…