„TEHNOZAŠTITA“ d.o.o. Mostar, je društvo za inženjering, graditeljstvo i zaštitu sa sjedištem u Mostaru, u ulici Biskupa Čule b.b. registrirano kod nadležnog Općinskog suda.

+387 36 397 160
info@tehnozastita.ba
Image thumbnail

Obuke i osposobljavanja

U cilju zadovoljenja zakonskih obaveza poslodavac je dužan osigurati
obučavanje djelatnika u skladu sa važećim propisima

Obuke i osposobljavanja

U cilju zadovoljenja zakonskih obaveza te sigurnosti Vas, Vaših uposlenih i Vaših klijenata, poslodavac je dužan osigurati obučavanje djelatnika u skladu sa važećim propisima.

Naše društvo ”TEHNOZAŠTITA” d.o.o. Mostar ovlašteno je od strane nadležnih ministarstava za provođenje obuka u polju Zaštite na radu. Povjerite našim licenciranim stručnjacima sa dugogodišnjim iskustvom provođenje obuka i osposobljavanja Vaših djelatnika u skladu s važećim zakonskim propisima.

Poslodavac je dužan osigurati osposobljavanje svih djelatnika u sljedećim slučajevima:

  • prije početka rada
  • kod promjena u radnom procesu
  • kod upućivanja radnika na novo radno mjesto
  • periodično obnavljanje osposobljavanja

Vježbu evakuacije i spašavanja svako poduzeće zakonski je dužno provoditi najmanje jednom u 12 mjeseci. Kako bi zadovoljili zakonsku obavezu provođenja treninga simulacije i evakuacije za uposlenike i korisnike građevina, povjerite nam organizaciju i provođenje stručnog treninga i simulaciju evakuacije prema unaprijed definiranom Planu evakuacije.

”TEHNOZAŠTITA” d.o.o. Mostar pruža usluge osposobljavanja iz sljedećih oblasti:

  • Zaštita na radu
  • Rad na siguran način sa strojevima
  • Vježba evakuacije i spašavanja 

Za vaš miran san, sigurnost vaših uposlenih i za slučaj inspekcijskog nadzora. Obratite nam se za više informacija.

Naše osoblje je tu za Vas!

Ukoliko se nemate vremena temeljito informirati o propisima koji uređuju područja Zaštite na radu, Zaštite od požara i Zaštite okoliša u našoj zemlji, samim time i vašim obvezama u tom smislu, molimo da nam se javite. Naši stručnjaci će uraditi sve potrebno kako bi Vaše poduzeće bilo adekvatno zaštićeno i opremljeno odgovarajućim certifikatima-atestima.