„TEHNOZAŠTITA“ d.o.o. Mostar, je društvo za inženjering, graditeljstvo i zaštitu sa sjedištem u Mostaru, u ulici Biskupa Čule b.b. registrirano kod nadležnog Općinskog suda.

+387 36 397 160
info@tehnozastita.ba
Image thumbnail

Reference

„TEHNOZAŠTITA“ d.o.o. Mostar, je društvo za inženjering, graditeljstvo i zaštitu sa sjedištem u Mostaru, u ulici Biskupa Čule b.b. registrirano kod nadležnog Općinskog suda

Naše reference

”TEHNOZAŠTITA” d.o.o. Mostar se ponosi projektima ostvarenim kroz skoro četvrt stoljeća, koji su naše poduzeće učinili vodećim u poljima Zaštite na radu, Zaštite od požara i Zaštite okoliša. Kvalitet naših usluga potvđuju naše brojne reference. Naši zadovoljni klijenti su kroz vrijeme postali naši poslovni partneri koji pospješuju naše poslovanje i daju nam inspiraciju za kontinuirano poboljšanje i unaprjeđivanje naših usluga.

Još od 1991. naš tim visoko kvalificiranih iskusnih stručnjaka uspješno pruža usluge Zaštite na radu, Zaštite od požara i Zaštite okoliša u cilju zadovoljenja zakonskih obveza Vašeg poduzeća, te sigurnosti i očuvanja Vas, Vaših uposlenih, svih osoba koje se mogu zateći u vašoj radnoj okolini, te Vaših materijalnih i prirodnih dobara. Za sve navedene poslove posjedujemo odgovarajuće licence nadležnih institucija.

Od niza ostvarenih projekata, ovdje smo izdvojili samo pojedine tvrtke sa kojima usko surađujemo. Misija našeg poduzeća je ona kvaliteta, izvrsnosti i pouzdanosti. Nadamo se da će se i Vaše poduzeće pridružiti našoj mreži zadovoljnih klijenata s kojima usko surađujemo.

Trgovački i poslovni centri

SJEMENARNA MOSTAR

MALIŠIĆ EXPORT-IMPORT

VOKEL POSUŠJE

AUTOLIJANOVIĆ MOSTAR

GUMA M MOSTAR

AUTO NUIĆ MOSTAR

CENTAR ZA OBRAZOVANJE

MEPAS MALL MOSTAR

Tvornice i proizvodni pogoni

MEGGLE POSUŠJE

FEAL ŠIROKI BRIJEG

UNION FOODS ČITLUK

LIGNUM MOSTAR

BROTIS ČITKUK

LONČARPLAST POSUŠJE

NSOFT MOSTAR

HERCEGOVINA VINO MOSTAR

FEMIS POSUŠJE

WELTPLAST POSUŠJE

VIOLETA GRUDE

MILES ČITLUK

Javne ustanove, uredi

JP BH TELECOM MOSTAR

JP ELEKTROPRIVREDA HZHB

ELEKTROPRIJENOS BIH

Ostali objekti

HOTEL MOSTAR

GRAFOTISAK GRUDE

HERING ŠIROKI BRIJEG

DUGA TEHNA ČITLUK

PADDY TRAVEL MEĐUGORJE

MIŠKIĆ BUS ŠIROKI BRIJEG

CINESTAR MOSTAR

VE MESIHOVINA

Naše osoblje je tu za Vas!

Ukoliko se nemate vremena temeljito informirati o propisima koji uređuju područja Zaštite na radu, Zaštite od požara i Zaštite okoliša u našoj zemlji, samim time i vašim obvezama u tom smislu, molimo da nam se javite. Naši stručnjaci će uraditi sve potrebno kako bi Vaše poduzeće bilo adekvatno zaštićeno i opremljeno odgovarajućim certifikatima-atestima.