„TEHNOZAŠTITA“ d.o.o. Mostar, je društvo za inženjering, graditeljstvo i zaštitu sa sjedištem u Mostaru, u ulici Biskupa Čule b.b. registrirano kod nadležnog Općinskog suda.

+387 36 397 160
info@tehnozastita.ba
Image thumbnail

Zaštita na radu

Zaštita na radu je sustav pravila, mjera postupaka i aktivnosti, čijom se
organiziranom primjenom ostvaruje i unaprjeđuje sigurnost

Zaštita na radu

Zaštita na radu je sustav pravila, mjera postupaka i aktivnosti, čijom se organiziranom primjenom ostvaruje i unaprjeđuje sigurnost. Zakonska obveza svih poslodavaca je ispuniti sve propisane uvjete za zaštitu na radu.

Naše društvo ”TEHNOZAŠTITA” d.o.o. Mostar ovlašteno je od strane nadležnih ministarstava za pregled i ispitivanje, te certificiranje poduzeća u poljima Zaštite na radu. Tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom nudi niz usluga iz oblasti Zaštite na radu kao što su, izrada svih vrsta dokumentacije, obuke i osposobljavanja, pregledi i ispitivanja instalacija – izdavanje odgovarajućih atesta, te brojne druge usluge iz oblasti Zaštite na radu.

Izrada dokumentacije

U cilju zadovoljenja svih zakonski propisanih mjera zaštite na radu tijekom projektiranja povjerite nam izradu raznih vrsta dokumentacije, od projektne dokumentacije pa sve do minimalnih tehničkih uvjeta.

SAZNAJTE VIŠE

Obuke i osposobljavanja

U cilju zadovoljenja zakonskih obaveza te SIGURNOSTI Vas, Vaših uposlenih i Vaših klijenata, poslodavac je dužan osigurati obučavanje djelatnika u skladu sa važećim propisima.

SAZNAJTE VIŠE

Pregledi i ispitivanja instalacija/Atesti

Poslodavci su obvezni osigurati od ovlaštene institucije pregled i ispitivanje instalacija i sredstava rada,te za sredstva rada imati odgovarajuće ateste/uporabne dozvole. U tom smislu za Vas obavljamo razna ispitivanja.

SAZNAJTE VIŠE

Ostale usluge iz oblasti ZNR

Savjetovanje i pomoć u vođenju poslova zaštite na radu za tvrtke – Prepustite nam vođenje zaštite na radu u Vašem poduzeću. U okviru ugovornog vođenja za Vas brinemo o provođenju zaštite na radu sa ustrojem evidencija.

SAZNAJTE VIŠE

Naše osoblje je tu za Vas!

Ukoliko se nemate vremena temeljito informirati o propisima koji uređuju područja Zaštite na radu, Zaštite od požara i Zaštite okoliša u našoj zemlji, samim time i vašim obvezama u tom smislu, molimo da nam se javite. Naši stručnjaci će uraditi sve potrebno kako bi Vaše poduzeće bilo adekvatno zaštićeno i opremljeno odgovarajućim certifikatima-atestima.