„TEHNOZAŠTITA“ d.o.o. Mostar, je društvo za inženjering, graditeljstvo i zaštitu sa sjedištem u Mostaru, u ulici Biskupa Čule b.b. registrirano kod nadležnog Općinskog suda.

+387 36 397 160
info@tehnozastita.ba
Image thumbnail

Izrada dokumentacije

U cilju zadovoljenja svih zakonski propisanih mjera zaštite na radu tijekom projektiranja
povjerite nam izradu raznih vrsta dokumentacije

Izrada dokumentacije

U cilju zadovoljenja svih zakonski propisanih mjera zaštite na radu tijekom projektiranja povjerite našem stručnom timu izradu svih vrsta dokumentacije, od projektne dokumentacije pa sve do minimalnih tehničkih uvjeta.

Naše društvo ”TEHNOZAŠTITA” d.o.o. Mostar ovlašteno je od strane nadležnih ministarstava za pregled i ispitivanje, te certificiranje poduzeća u polju Zaštite na radu, uključujući obavljanje poslova izrade dokumentacije u cilju zadovoljenja svih zakonski propisanih mjera zaštite na radu tijekom faze projektiranja.

Nudimo usluge izrade sljedeće dokumentacije:

Elaborat zaštite na radu – ”Elaborat zaštite na radu” je sastavni dio zakonom propisane potrebne projektne dokumentacije. Prepustite izradu elaborata našim stručnim licima.

Akt o procjeni rizika  – U cilju smanjenja rizika koji utiču na sigurnost djelatnika na radnom mjestu pružamo Vam mogućnost izrade ”Akta o procjeni rizika”. Rizici se procjenjuju realno u skladu sa priznatim metodama procjenjivanja na osnovu postojećih rizika i uvjeta na radnom mjestu.

Elaborat o uređenju gradilišta – U cilju osiguranja gradilišta i radova na objektu vršimo izradu ”Elaborata o uređenju gradilišta” kako bi osigurali neophodnu pripremu gradilišta, korištenje i održavanje istog tijekom građenja.

Opći akti (pravilnici) – Kako bi utvrdili organizaciju provedbe zaštite na radu, te obaveze i odgovornosti djelatnika nudimo vam stručnu izradu ”Interni akt o zaštiti na radu” i ”Pravilnika o osobnim zaštitnim sredstvima”.

Dokumentacija za minimalne tehničke uvjete – Nudimo Vam izradu kompletne potrebne dokumentacije za minimalne tehničke uvjete, koju izrađuje naš tim iskusnih stručnjaka.

Stručna ocjena tehničke dokumentacije sa aspekta primijenjenosti mjera zaštite na radu – Prepustite našim ovlaštenim stručnjacima kompletnu izradu Stručne ocjene tehničke dokumentacije sa aspekta primijenjenosti mjera zaštite na radu.

Elaborat o opremanju objekata i postrojenja znakovima sigurnosti – Ovaj elaborat je sastavni dio zakonom propisane potrebne projektne dokumentacije. Prepustite izradu elaborata našim stručnim licima.

Naše osoblje je tu za Vas!

Ukoliko se nemate vremena temeljito informirati o propisima koji uređuju područja Zaštite na radu, Zaštite od požara i Zaštite okoliša u našoj zemlji, samim time i vašim obvezama u tom smislu, molimo da nam se javite. Naši stručnjaci će uraditi sve potrebno kako bi Vaše poduzeće bilo adekvatno zaštićeno i opremljeno odgovarajućim certifikatima-atestima.