„TEHNOZAŠTITA“ d.o.o. Mostar, je društvo za inženjering, graditeljstvo i zaštitu sa sjedištem u Mostaru, u ulici Biskupa Čule b.b. registrirano kod nadležnog Općinskog suda.

+387 36 397 160
info@tehnozastita.ba
Image thumbnail

Ostale usluge iz oblasti ZNR

Savjetovanje i pomoć u vođenju poslova zaštite na radu za tvrtke
Nadzor nad izvođenjem radova na gradilištu; nadzor nad provođenjem zaštite na radu

Ostale usluge iz oblasti ZNR

Savjetovanje i pomoć u vođenju poslova zaštite na radu za tvrtke – Prepustite nam vođenje zaštite na radu u Vašem poduzeću. U okviru ugovornog vođenja za Vas brinemo o provođenju zaštite na radu sa pravilnim ustrojem evidencija.

Naše društvo ”TEHNOZAŠTITA” d.o.o. Mostar ovlašteno je od strane nadležnih ministarstava za pružanje svih usluga iz oblasti Zaštite na radu, uključujući Savjetovanje i pomoć u vođenju poslova zaštite na radu za tvrtke; Nadzor nad izvođenjem radova na gradilištu, te Nadzor nad provođenjem zaštite na radu.

U sklopu Savjetovanja i pomoći u vođenju poslova zaštite na radu za tvrtke, mi smo ti koji se u potpunosti brinu za vođenje zaštite na radu u Vašem poduzeću. U okviru ugovornog vođenja, mi za Vas brinemo o provođenju zaštite na radu sa pravilnim ustrojem evidencija.

”TEHNOZAŠTITA” d.o.o. Mostar preuzima potpunu odgovornost za praćenje rokova za potrebna ispitivanja, obuke i liječničke pregleda.

U okviru usluge se obavezujemo pripremati prijave ozljede na radu, te izradu dokumentacije za provođenje zaštite na radu, kao i pružanje stručne pomoći pri inspekcijskim nadzorima.

Obratite nam se za:

  • Savjetovanje i pomoć u vođenju poslova zaštite na radu za tvrtke
  • Nadzor nad izvođenjem radova na gradilištu i Nadzor nad provođenjem zaštite na radu

Obratite nam se za vaš miran san, sigurnost vaših uposlenih i budite sigurni da imate sve potrebno za slučaj inspekcijskog nadzora.

Naše osoblje je tu za Vas!

Ukoliko se nemate vremena temeljito informirati o propisima koji uređuju područja Zaštite na radu, Zaštite od požara i Zaštite okoliša u našoj zemlji, samim time i vašim obvezama u tom smislu, molimo da nam se javite. Naši stručnjaci će uraditi sve potrebno kako bi Vaše poduzeće bilo adekvatno zaštićeno i opremljeno odgovarajućim certifikatima-atestima.