„TEHNOZAŠTITA“ d.o.o. Mostar, je društvo za inženjering, graditeljstvo i zaštitu sa sjedištem u Mostaru, u ulici Biskupa Čule b.b. registrirano kod nadležnog Općinskog suda.

+387 36 397 160
info@tehnozastita.ba
Image thumbnail

O nama

„TEHNOZAŠTITA“ d.o.o. Mostar, je društvo za inženjering, graditeljstvo i zaštitu
sa sjedištem u Mostaru, u ulici Biskupa Čule b.b. registrirano kod nadležnog Općinskog suda

Čime se bavi Tehnozaštita?

„TEHNOZAŠTITA“ d.o.o. Mostar, je društvo za inženjering, graditeljstvo i zaštitu sa sjedištem u Mostaru, u ulici Biskupa Čule b.b. registrirano kod nadležnog Općinskog suda. Još od 1991. naš tim visoko kvalificiranih stručnjaka uspješno pruža usluge Zaštite na radu, Zaštite od požara i Zaštite okoliša u cilju zadovoljenja zakonskih obveza Vašeg poduzeća, te sigurnosti i očuvanja Vas, Vaših uposlenih, svih osoba koje se mogu zateći u vašoj radnoj okolini, te Vaših materijalnih i prirodnih dobara. Za sve navedene poslove posjedujemo odgovarajuće licence nadležnih ministarstava.

Ovlašteni smo ponuditi brojne certifikate i ateste iz polja zaštite, koji su potrebni Vašem poduzeću, te osigurati miran san Vama i Vašim uposlenim; preduvjete za siguran rad i sve potrebno za slučaj inspekcijskog nadzora.

Pogledajte neke od naših usluga:

Zaštita na radu

Zaštita na radu je sustav pravila, mjera postupaka i aktivnosti, čijom se organiziranom primjenom ostvaruje i unaprjeđuje sigurnost i zaštita zdravlja na radu.

Zaštita od požara

Zaštita od požara čini sastavni dio jedinstvenog sustava zaštite, spašavanja ljudi i materijalnih dobara od prirodnih nepogoda i drugih nesreća.

Zaštita okoliša

Zaštita okoliša je skup odgovarajućih aktivnosti i mjera kojima je cilj sprječavanje onečišćenja i zagađenja okoliša.

Naše osoblje je tu za Vas!

Ukoliko se nemate vremena temeljito informirati o propisima koji uređuju područja Zaštite na radu, Zaštite od požara i Zaštite okoliša u našoj zemlji, samim time i vašim obvezama u tom smislu, molimo da nam se javite. Naši stručnjaci će uraditi sve potrebno kako bi Vaše poduzeće bilo adekvatno zaštićeno i opremljeno odgovarajućim certifikatima-atestima.