„TEHNOZAŠTITA“ d.o.o. Mostar, je društvo za inženjering, graditeljstvo i zaštitu sa sjedištem u Mostaru, u ulici Biskupa Čule b.b. registrirano kod nadležnog Općinskog suda.

+387 36 397 160
info@tehnozastita.ba
Image thumbnail

Evakuacija i spašavanje

U stanju smo ponuditi vježbe evakuacija i spašavanja.
Potrebno je samo prijaviti svoju firmu i dogovoriti termin vježbe.

Evakuacija i spašavanje

”TEHNOZAŠTITA” d.o.o. Mostar, u sklopu svojih usluga i aktivnosti nudi vježbe evakuacija i spašavanja koje su sva poduzeća zakonski dužna provoditi najmanje jednom godišnje. Sve što je potrebno je prijaviti svoje poduzeće i dogovoriti termin vježbe.

Zakonska obveza svakog poduzeća je provoditi vježbu evakuacije i spašavanja najmanje jednom u 12 mjeseci. Kako bi zadovoljili zakonsku obavezu provođenja treninga simulacije i evakuacije za uposlenike i korisnike građevina, povjerite nam organizaciju i provođenje stručne vježbe evakuacije i spašavanja prema unaprijed definiranom Planu evakuacije.

Cilj svake vježbe je praktična provjera funkcioniranja evakuacije. Osim osposobljenosti djelatnika pojedinog poduzeća u kojem se vježba obavlja, za postupanje u slučaju izvanrednih situacija, promatra se i postupak intervencije žurnih službi, te analiziraju potrebe za unaprijeđenjem. Sve vježbe evakuacija, naš stručni tim organizira sukladno Planu zaštite od požara.

Ispunite svoju zakonsku obvezu i povjerite nam organizaciju vježbe evakuacije i spašavanja u Vašem poduzeću.
Ispod možete pogledati neke od vježbi koje je predvodio naš stručni tim u poduzećima Mepas Mall, ATACO d.o.o. Mostar, te Lončarplast d.o.o.

Naše osoblje je tu za Vas!

Ukoliko se nemate vremena temeljito informirati o propisima koji uređuju područja Zaštite na radu, Zaštite od požara i Zaštite okoliša u našoj zemlji, samim time i vašim obvezama u tom smislu, molimo da nam se javite. Naši stručnjaci će uraditi sve potrebno kako bi Vaše poduzeće bilo adekvatno zaštićeno i opremljeno odgovarajućim certifikatima-atestima.